Siirry sisältöön

Silent Library Suomessa kisataan säätiön hyväksi

Iloinen yllätys hyväntekeväisyyskeräyksessä. Annimari Kortteen joukkueelta tukipotti tutkimukselle.

RabbitFilms Oy:n tuottama Silent Library Suomi on koko perheen ohjelma, jossa julkisuudesta tutut henkilöt ja heidän ystävänsä kisaavat leikkimielisissä tehtävissä ja keräävät rahaa hyväntekeväisyyskohteille.

Annimarin Sporttivartti (Annimari Korte, Samuli Samuelsson, Lassi Etelätalo, Ville Valasti, Valtteri Kalliokulju ja Suvi Miettinen kisaamassa) kerää säätiölle apurahaa kahden tutkimustyöviikon verran! Ja vartissa!

Suomen Parkinson-säätiö on hyvätekeväisyyskohde ohjelman jaksossa, joka esitetään keskiviikkona 10.4.2024 klo 20 STAR Channelilta (kanava 12).

Tiedoksi myös, että Silent Libraryn jaksot ovat nähtävissä ainoastaan tv:ssä, joten kaikki ruudun äärelle silloin! Jakso uusitaan tiistaina 16.4.2024 päivällä klo 10.10 (kanava 12 STAR Channel).

Annimari Korte, Samuli Samuelsson, Lassi Etelätalo, Ville Valasti, Valtteri Kalliokulju ja Suvi Miettinen

Säätiön hallitus kiittää ilahtuneena Annin joukkuetta!

Huhtikuu on Parkinsonin taudin tietoisuuskuukausi.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) Lue sinäkin lisää liikehäiriötutkimuksesta ja lahjoittamisesta sivuillamme ja tutustu tämän vuoden apurahan saajiin, jotka julkistetaan kansainvälisenä Parkinson-päivänä 11.4.2024.

Voit jakaa tätä myös, katsotaan yhdessä tarina kisan takana. #SilentLibrary, @StarChannelSuomi