Siirry sisältöön

Tietoa tutkimuksesta

Löydät täältä tietoa Parkinsonin taudista ja sen sukulaistaudeista sekä muista liikehäiriösairauksista. Artikkeleissa tuodaan esille mitä tapahtuu Suomessa Parkinsonin taudin ja muiden liikehäiriöiden tutkimuksessa tällä hetkellä. Artikkelit on tarkoitettu helpottamaan mm. liikehäiriöihin liittyvien oireiden, tavallisimpien lääkevaikutusten ja liikehäiriötutkimusten ymmärtämistä, ei esimerkiksi yksityisen potilaan hoito-ohjeiksi tai tietyn lääkkeen etujen ja mahdollisten haittojen täydelliseksi listaukseksi.

Voit hakea sivuilta ja artikkelien sisällöstä myös avainsanalla esimerkiksi ”tilanvaihtelu” klikkaamalla tämän sivun oikeassa ylälaidassa olevaa suurennuslasin kuvaketta eli hakua tai vaikkapa tästä linkistä HAKU.

Vastuuvapauslauseke

Vaikka säätiö pyrkii auttamaan lukijaa löytämään luotettaviksi uskomiaan tietolähteitä (linkit muihin sivuihin), niin säätiö ei vastaa niiden sisältämien tietojen oikeellisuudesta. Säätiön omilla sivuilla olevat asiantuntija-artikkelit on tarkoitettu kuvaamaan aihepiiriään osin yleistajuisesti. Siksi niissä on yksinkertaistettu vaikeita asioita, niissä voi olla yleistyksiä, eivätkä ne sisällä asiaan liittyvää täyttä tietoa. Artikkelit on tarkoitettu helpottamaan mm liikehäiriöihin liittyvien oireiden, tavallisimpien lääkevaikutusten ja liikehäiriö-tutkimusten ymmärtämistä, ei esimerkiksi yksityisen potilaan hoito-ohjeiksi tai tietyn lääkkeen etujen ja mahdollisten haittojen täydelliseksi listaukseksi.