Siirry sisältöön

Arvonnan säännöt

Kilpailuaika on 24.5.-24.6.2023. Anna palautetta säätiön uusista verkkosivuista.

  1. Arvonnan järjestäjä: Suomen Parkinson-säätiö sr, Itäinen pitkäkatu 27 B 31, 20700 TURKU. Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”.
  2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus. Arvontaan voi osallistua 24.5. – 24.6.2023 välisenä aikana. Arvontaan osallistutaan lähettämällä ”Anna palautetta” -lomakkeella verkkosivuilta https://www.parkinsonsaatio.fi palaute, jossa annetaan verkkosivustoon liittyvä kehittämisehdotus ja/tai kerrotaan verkkosivuilta löytynyt toimimaton linkki tai osoitetaan asiavirhe ja sen sivuosoite. Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta tai mikäli osallistujalla on huoltajan lupa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan Suomen Parkinson-säätiön henkilökunnalla sekä luottamushenkilöillä. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.
  3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus. Palkinto arvotaan osallistuneiden (palautelomakkeen lähettäneiden) kesken 28.6.2023. Arvonnan järjestäjä ottaa sähköpostitse yhteyttä palkinnon voittajaan. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen.
  4. Palkinto. Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 50 euron arvoisen lahjakortin voittajan valinnan mukaan joko S-lahjakorttina (käy useimmissa S-ryhmän toimipaikoissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa) tai  K-lahjakorttina (käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta).
  5. Palkintoon liittyvät ehdot. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajaan tullaan olemaan yhteydessä sähköpostilla, ja voittajan tulee tällöin ilmoittaa yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle 1.8.2023 mennessä, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
  6. Järjestäjän vastuu. Arvonnan järjestäjän ja yhteistyökumppanin vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ja yhteistyökumppani eivät vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.
  7. Arpajaisvero. Palkinnon tarjoaa Suomen Parkinson-säätiö, joka vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.
  8. Muut ehdot. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan kuitenkin julkaista Suomen Parkinson-säätiön verkkosivuilla.